Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

CMV 6.3 is KAMPIOEN!

dinsdag 4 april 2023

Zaterdag 1 april (geen grap) kon CMV 6.3 kampioen worden. Helaas ontbrak Sajed. Met nog 2 speelrondes te gaan in een seizoen, waarbij de teams niet veel voor elkaar onder doen, wist het team en de begeleiding vooraf dat een 3-0 overwinning nodig was voor het kampioenschap. Tegenstander van zaterdag was Flevoll. Een ploeg, die de punten niet zo maar weggeeft. Maar de jongens en meiden van Lammerink Installatiegroep Set-Up ‘65 waren de hele wedstrijd bij de les. Ze serveerden goed en aan het net letten ze heel goed op. Aanvallend pakten ze veel punten en er viel geen bal zo maar op de grond! En dus kon er na het laatste punt groot feest gevierd worden. Van Set-Up ’65 voorzitter Matthijs Bult kregen Eva, Nena, Pelle en Kick vervolgens hun verdiende medailles omgehangen. En in de kantine stond de patat al klaar. Super goed gedaan: de coach Mireille Zebel was en is nog steeds apentrots!