Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Opening beachvolleybal-complex

woensdag 7 september 2022

Onder een stralende zon werd zondagmiddag 5 september het beachvolleybal-complex van onze volleybalvereniging Lammerink Installatiegroep Set-Up '65 geopend. De organisatie van de dag was in handen van Gerard Leussink. De jongste CMV spelers waren aanwezig en ook diverse oudere jeugd, spelers en ouders waren op komen dagen.

Gerard bedankte de gemeente voor de perfect samenwerking: Rik Stamsnieder voor zijn vasthoudendheid en de algehele afstemming, Hanneke ter Brugge voor de heldere afspraken rondom het gebruik. Ook dankzij een financiële bijdrage van het Glazen Huis is dit mede mogelijk gemaakt. Gerard ging nog even in op de betreurenswaardige (schandalige) actie van het in elkaar trappen van de ballenbox en diefstal van 7 ballen.

Joke van Zuilekom, van de "buren", de Jeu de Boule vereniging, feliciteerde Set-Up '65 met de prachtige voorziening.

Daarna nam Matthijs Bult, voorzitter van Set-Up '65, het woord. Hij benadrukte dat het zonder de vasthoudendheid van Gerard Leussink niet was gelukt. "Het is mooi dat ook de andere bezoekers van het zwembad gebruik kunnen maken van de beachvolleybalvelden", vertelde Matthijs.

Tenslotte was het de beurt aan wethouder Benno Brand. Hij ging in op het algehele beleid rondom het zwembad: meer gebruik en ook andere activiteiten. Deze velden zijn een hele mooie aanvulling daarop. "Beachvolleybal is booming in de regio en Ootmarsum is nu ook voorzien", zei hij. Als laatste riep hij de beachvolleyballers op om met respect en verantwoordelijkheid om te gaan met het gehele complex.

Daarna was het tijd voor de officiële opening, die middels een bovenhandse service van de wethouder plaats vond. Een hapje en een drankje completeerden het geheel.

Al met al een mooie dag op een prachtig nieuw beachvolleybal complex.