Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Set-Up ’65 presenteert nieuwe selectie met een Twents en Ootmarsums accent

maandag 6 april 2020

Het is volleybalvereniging Set-Up ’65 gelukt om in een vroegtijdig stadium een evenwichtige selectie samen te stellen. Het is een mooie mix geworden van ervaring en jong aanstormend talent.

Op het moment dat de ervaren trainer Brahim Abchir terugkeerde op het vertrouwde nest, is het snel gegaan met het invullen van de selectie. Uitgangspunt is geweest om de groep een Twents en Ootmarsums karakter te geven en dat is in grote lijnen gelukt. Uit de gesprekken is gebleken dat speelsters nog steeds graag naar Ootmarsum komen en gretig zijn om bij Set-Up ’65 te komen spelen. De staf streeft naar een hecht collectief en lijkt daar met deze selectie zeker in geslaagd te zijn. “De volleybalsters, die hun ‘ja-woord’ hebben gezegd, zien het volledig zitten om met Brahim Abchir te werken. Een geweldige trainer met een mooie staat van dienst,” benadrukt Set-Up ’65 voorzitter René van Kuilenburg. “We horen van hen dat ze veel van deze trainer kunnen leren. Zowel technisch, tactisch als mentaal. Daarnaast kiezen ze ook heel duidelijk voor de gemoedelijke clubsfeer, die bij hen overkomt als een echte familie. Tevens kunnen de speelsters zich waarmaken op het hoogste niveau en dat leverde een eredivisie-waardige selectie op waar de vereniging trots op mag zijn.”

Samenstelling selectie dames Set-Up ‘65 De staf bestaat naast Brahim Abchir uit Damir Colo als assistent trainer, Hennie Oude Vrielink als manager/mental coach en Martine Beekvelt als data-analist. FYON levert in de personen van Rik Lammerink en Renée van Helden weer de fysiotherapeutische ondersteuning en Dene Guillot, met Papendal-ervaring, doet de volleybal specifieke krachttraining.

In de nieuwe selectie voor het seizoen 2020-2021 zijn Jorinda Kremer, Martine Stevelink, Marlies Eertman, Benthe Olde Rikkert, Kimberley Smit gebleven. Ook Pien Vos hoort ook bij de selectie, maar dat is mede afhankelijk waar ze haar studie vervolgt. Frederike Zwiers uit de eigen jeugd wordt aan de dames 1 selectie toegevoegd.  Manon van ’t Rood en Jorieke Bodde keren terug op het oude nest. Froukje Hoenderboom en Daphne Broekhuis komen over van Alterno. Veder vullen de jeugdige talenten Joanne Brilhuis (Timax/Devoko), Alinde Dekker en Elyne Nijhuis (Lutheria) de selectie aan. Afscheid wordt genomen van Merle Baasdam, die naar Oostende vertrekt. Evy van Kerkvoorde en Wies Bekhuis hebben voor Eurosped gekozen. Anne Hesselink, uit eigen gelederen, blijft verbonden aan dames 1, maar speelt in het tweede van Set-Up ’65.