Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Taken uitvoeren

zondag 19 september 2021

De competitie is eindelijk gestart en daarmee ook de taken waarvoor onze leden zich hebben ingeschreven.  Over het algemeen loopt dat goed, echter zijn er vrijdagavond en gisteren ook enkele tellers niet op komen dagen.

De door de leden ingevulde schema’s van bardienst, scheidsrechters en tellers zijn door het secretariaat naar alle leden gemaild. Mocht je deze schema’s niet hebben ontvangen, is waarschijnlijk jouw mailadres niet juist opgegeven aan de vereniging.  Daarnaast heb je op de takenmarkt jouw taak kunnen noteren. We verwachten dus gewoon dat je jouw taak uitvoert. Ben je, om wat voor een reden dan ook, verhinderd:  ZORG DAN ZELF VOOR VERVANGING!!!!

Weet je niet meer wanneer jouw taak staat ingepland of  kun je de schema’s niet meer in jouw mailbox terugvinden? Stuur dan even een mailtje naar info@setup65.nl dan mailen we jou de schema’s zo snel mogelijk toe.

We gaan ervan uit dat iedereen zijn taak, waarvoor hij/zij zich heeft opgegeven ook uitvoert, zodat voor iedereen de wedstrijden kunnen doorgaan.

Alvast dank voor de medewerking en succes in de competitie!