Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Drie Set-Up teams nemen deel aan de Open Clubkampioenschappen

vrijdag 5 januari 2024

Set-Up ’65 heeft voor de Volleybaldirect Open (NOJK) drie teams ingeschreven. Meisjes C en meisjes B komen zaterdag 6 januari al in actie. Meisjes A+ stroomt op 17 februari in als de tussenronde wordt gespeeld.

MC naar Elburg
Set-Up ’65 MC wordt dit jaar getraind door Martijn Sijtsma, Bas Oude Alink, Noami en Frank Leussink. De coaches, die zaterdag meegaan zijn Martijn Sijtsma en Bas Oude Alink. MC speelt hun wedstrijden in Sporthal ’t Huiken in Elburg. De eerste wedstrijd spelen zij om 11.00 uur tegen Twente ’05, de tweede wedstrijd om 13.00 uur tegen De Bevers en de laatste wedstrijd om 14.00 uur tegen DAC Dedemsvaart. De nummer 1 van elke poule plaatst zich rechtstreeks voor de tussenronde op zaterdag 17 februari. De nummers 2 spelen tegen de nummers 3 van een andere poule een kruisfinale. De winnaars hiervan plaatsen zich ook voor de tussenronde.

MB speelt thuis in de eigen sporthal
Set-Up ’65 MB wordt dit jaar getraind en gecoacht door Damir Colo en Matthijs Bult. Dit team speelt hun wedstrijden ‘thuis’ in Sporthal de Schalm. Om 09.45 uur treffen zij VC Sleen, om 11.00 uur tegen Avior, om 13.00 uur tegen DAC Dedemsvaart en om 14.00 uur tegen Krekkers. Ook hier plaatst de nummer 1 van elke poule zich rechtstreeks voor de tussenronde op zaterdag 17 februari. De nummers 2 spelen tegen de nummers 3 van de andere poule de kruisfinale. De winnaars plaatsen zich ook voor de tussenronde.

MA+ Vrijgeloot
Set-Up ’65 MA+ wordt dit jaar getraind en gecoacht door Susan Stevelink en Marc Lohuis. Zij zijn vrijgeloot voor deze voorronde en stromen automatisch in voor de tussenronde op zaterdag 17 februari.

Voor de CMV is sinds dit jaar de NOJK verleden tijd en dus spelen zij geen Open Clubwedstrijden.