Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Twee kampioenen bij CMV

zondag 18 december 2022

Groot feest bij CMV3.1 en CMV6.1, want deze jeugdige Set-Up ’65 teams wisten na een prima verlopen competitie het kampioenschap te veroveren. Dat gold zeker voor CMV3.1, want zij wisten op puntensaldo de titel voor de concurrent Tornado binnen te slepen. CMV6.1 bleef ongeslagen en verloor in deze competitie slechts één set van Set-Up ’65 CMV6.3.

Super enthousiast

Het CMV3.1 team is een super enthousiast en gedreven team. Het wordt gecoacht door Hanneke Heerink-Maseland en Elles Heerdink. Saar Heerink, Fiep Heerdink, Amy Hogeslag, Jonne Reinalda en Marit Bruggink gingen er vol voor. Met name de beide spannende wedstrijden tegen Tornado gaven de doorslag. Wat hebben die meiden onderling veel plezier en daarnaast spelen ze ook nog eens heel fanatiek. Op puntensaldo behaalden ze het kampioenschap en dat werd natuurlijk gevierd met patat, ranja, medailles en cadeautjes.

Gave kampioenstoer door Ootmarsum
Set-Up ’65 CMV6.1 is ongeslagen kampioen geworden. Het team dat gecoacht wordt door Marieke Heisterkamp verloor één setje, maar won de rest in deze competitie. Een terechte kampioen dus, die in deze wedstrijd met 3-0 won van Set-Up ’65 CMV6.2. In deze competitie wonde ploeg, dei bestond uit Mileine Vrielink, Mirte Heesink, Indy Scholten en Madelief van Benthem van gerenommeerde tegenstanders als VVA, Tornado, Dynamo en Krekkers. Ook voor hen was er in de kantine patat, ranja, medailles en cadeautjes. Het kampioenschap kreeg nog meer glans toen het team in een oldtimer van Ben Heisterkamp, de opa van Mileine, rondgereden werd door Ootmarsum. Het was koud op deze ochtend, maar tegelijk hartverwarmend om deze blijde meiden te zien, die zo genoten van hun meer dan verdiende titel.