Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Vandaag Open Club

zaterdag 7 januari 2023

Set-Up ’65 vaardigt vandaag drie teams af naar de Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen (NOJK). Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld; er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities en/of de landelijke divisies. Per categorie kan een club één team inschrijven (A+-A-, B-, C- en CMV, jongens en meisjes). Deelname is strikt leeftijdsgebonden. Een A-,B-, en CMV-team van Set-Up ’65 nemen dit jaar, op zaterdag 7 januari, deel. De A- en B-jeugd speelt haar wedstrijden in Ootmarsum.

Het CMV-team reist af naar Assen. Het jongste team van Set-Up ’65, de CMV, wordt begeleid door Martijn Sijtsma en Noami Leussink, maar ook de jeugdige Pelle Sijtsma reist mee om het team vanaf de bank aan te moedigen en bij te staan. Het team is ingedeeld in een poule van vijf met VC Zwolle, Impala, VC Sneek en Tornado Geesteren. Het enthousiaste CMV-team speelt de eerste wedstrijd om 11.00 uur tegen VC Zwolle. De eerste twee in de poule plaatsen zich voor de tussenronde. De nummers drie spelen nog een kruisfinale en ook de winnaars daarvan komen een ronde verder.

Meisjes B van Set-Up ’65 speelt dus in de eigen sporthal onder andere tegen Tornado Geesteren, Voorwaarts en Orion. Hun eerste wedstrijd in de Schalm begint om 9.45 uur. Daarna om 13.00 uur en 15.00 uur. De winnaar in de poule plaatst zich rechtstreeks. De nummer twee heeft via de kruisfinale nog kans om een ronde verder te komen. Dide Hagedoorn en Rick Brouwer begeleiden de B-meiden van Set-Up ’65.

Ook meisjes A speelt in Ootmarsum. Zij komen uit tegen Time Out, Flash Nieuwleusen en Dynamo Tubbergen. Hun eerste wedstrijd is om 9.45 uur tegen Time Out. Om 12.00 uur en 14.00 uur staan de volgende poulewedstrijden op het programma. Ook hier plaatst de poulewinnaar zich voor de volgende ronde van de Open Club en de nummers twee hebben nog kans via de kruisfinale. Meisjes A wordt begeleid door Frank Leussink en Marleen van Benthem.

De wedstrijdleiding in Ootmarsum wordt verzorgd door Ria Eertman en Fabian Geerdink. Jan Eertman reist mee naar Assen om daar als scheidsrechter te fungeren. De kantine in de Schalm is de gehele dag open en er worden ook broodjes gezond geserveerd. De Set-Up teams lijken klaar te zijn voor deze eerste ronde van de Open Club en staan te trappelen om op deze zaterdag 7 januari een goed figuur te slaan. Hopelijk dat veel supporters de teams aanmoedigen om zo met die steun mooie resultaten te boeken.

Veel succes allemaal!!