Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Verslag ALV 2022

dinsdag 4 oktober 2022

Het terugtrekken uit de eredivisie van het eerste damesteam van Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 heeft uiteraard de nodige impact gehad. Het bestuur en de diverse commissies zitten echter niet bij de pakken neer. Er wordt van binnenuit hard gewerkt om te bouwen aan een nieuwe toekomst. Dat begint bij de basis en daarin zijn de eerste concrete stappen gezet.

Binnen de CMV, de jongste jeugd, hebben Martijn Sijtsma en Bas Oude Alink, op initiatief van de Technische Commissie, een doordacht en ambitieus plan uitgestippeld. Dat heeft inmiddels al geleid tot een toename van het aantal leden binnen de CMV. Het enthousiasme straalt eraf en dat was ook zeker merkbaar tijdens een toernooi met verenigingen, waaronder bijvoorbeeld Pollux en Lutheria. Het bestuur van Set-Up ’65 onderkende deze positieve impuls en beloonde Martijn Sijtsma en zijn levenspartner Jantine Nollen, voorzitter van de Technische Commissie, dan ook met de Jan Wigger trofee. Jantine liet na de uitreiking van deze prijs weten het niet alleen te kunnen en gaf ook alle credits aan de andere kaderleden, die in deze nieuwe fase de schouders eronder willen zetten.

Bijzonder was toch ook het 50-jarig jubileum van Ria Bossink, die vaak onopvallend altijd opvallend veel vrijwilligerswerk op haar schouders heeft genomen. Niet alleen als speelster, maar zeker ook als trainer. Ruud Hesselink, Afke van der Meer en Jan Kamphuis werden gehuldigd vanwege hun zilveren lidmaatschap.

Rosalien Krabbe ontving de titel lid van Verdienste. Zij werd ‘betiteld’ als een lot uit de loterij voor de club en dat heeft alles te maken dat zij zich met Hanneke Koops en Loes Markus volledig inzet om de loterij voor aanvang van de wedstrijd van dames 1 cachet te geven. Ook op meerdere vlakken is zij actief en door haar enthousiasme en accuratesse is Rosalien van groot belang voor de volleybalclub.

Gelet op de financiën heeft Set-Up ’65 ook door corona inkomsten gemist. Er was natuurlijk overheidssteun, maar het is niet alleen financieel, maar ook de loop naar de sporthal moet weer gevonden worden. Voor wat betreft de kleding bleken er ook nog wel wat kritische noten te kraken, maar ook hier gaf de vergadering er aan om daar samen een oplossing voor te zoeken.

De beachtak binnen de volleybalclub is inmiddels opgestart en onder leiding van Gerard Leussink wordt deze verder opgestart. De teams wordt verzocht om berichten altijd te blijven communiceren via info@setup65.nl . Ieder team mag zijn eigen Facebookpagina hebben, maar deel deze ook met dit mailadres.

De contributie gaat het komend seizoen met 5% omhoog en dat heeft vooral te maken met de stijgende kosten en de gevolgen van de Coronacrisis. Met diverse acties, waaronder de Vogelvoeractie eindoktober en de loterij, worden inkomsten binnengehaald. Ook de parkeeractie tijdens Kunst in Ootmarsum is een prima voorbeeld om geld binnen te halen. Hier geldt ook om samen de schouders eronder te zetten.

Voorzitter Mattijs Bult sloot de vergadering met een positief gevoel en zeker na de complimenten van Rudi Bruns, die het bestuur en de commissie bedankte voor hun geweldige inzet om de vereniging weer nieuw leven in te blazen.