Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Wedstrijdverslag Heren 2 - Markel up H1

zaterdag 1 februari 2020

Het was vrijdag weer zo ver, na een korte winterstop, mocht heren 2 weer aantreden. De eerste helft van het afgelopen seizoen was zeer rijk aan overwinningen, gezellige borrels, en slechte wedstrijdverslagen. Iedereen was zichtbaar uitgerust en dat was ook weer te zien in de presentie van de avond.

De wedstrijd tegen directe concurrent Markel-Up heren 1 stond op het programma. Met een verrassend complete selectie en vaste thuis coach Jon (beton) Oortmann, begonnen we met goed spel. Totaal onverwachts voor de thuisploeg, konden we dit niveau een volledige set volhouden en de eerste set werd vrij eenvoudig gewonnen. Heren 2 zou heren 2 niet zijn als we de daaropvolgende set zonder enige concentratie zouden aanvangen. Roy, die als verse kracht in het veld gezet werd, had met zijn eerste balcontact de toon gezet. Een foute pass van de tegenstander die ongelooflijk mooi aan het net kwam. En Roy zou Roy niet zijn als hij daar grandioos onder de bal door zou maaien. De 2e set werd kansloos verloren. Er moet nog wel even aandacht besteed worden aan een opmerkelijk feitje. Tijdens de 3e set was er een onvergetelijk moment: ca. 7 a 8 personen rond de 10 tot 18 jaar kwamen ons flink aanmoedigen. Of dit een voorbode is voor een doorstart van het jongens-jeugd volleybal of dat Ralph zijn kameraden uitgenodigd had, zullen we wellicht nooit achterkomen. Met behulp van de aanmoedigingskreten van het publiek werden de 3e en 4e set vrij eenvoudig gewonnen en daarmee de wedstrijd.

3-1 gewonnen van de directe concurrent en de volledige score in de kantinebokaal, daar moet natuurlijk op gedronken worden. Al snel werden er grandioze ideeën bedacht om te verwerken in het wedstrijdverslag, die vervolgens vakkundig op een bierkaartje gepend werd. Toen ik later terug keek naar het kaartje, kon ik toch wel 5 van de 30 steekwoorden ontrafelen, ofwel door de genuttigde pilsjes van die avond, ofwel het erbarmelijke handschrift van de schrijver. Eventueel allebei. Echter had ik ook geen tijd om dit allemaal te verwerken in het verslag, vandaar hier het lijstje van ideeën die het verslag niet gehaald hebben: • Tegellijm • Oprit • Kerkklok • Theejay • 250 km • Jon trommelen

Zoals u hierboven kunt zien, zijn deze steekwoorden zeer cryptisch en daardoor lastig te verwerken ondanks ik ze zelf geschreven heb. Volgende week (afgelopen week, ivm te laat inleveren van dit verslag), moet heren 2 naar Hengelo om tegen de strijders van Webton heren 3 te spelen. Daar had je bij moeten zijn, ik meen het. Hoe dit afgelopen is, leest u na dit weekend op de website.